Hakukoneoptimointi - kuinka hyvin teidän yritys selviää hakukoneen luonnollisissa tuloksissa?

Sivuston optimoinnin avulla maksimoidaan hakukoneista saatavilla oleva maksuton liikenne. Esiintyminen luonnollisissa hakutuloksissa tekee hyvää paitsi imagolle, se parantaa todistetusti myös kaupankäyntiä.

Optimointi tuo lisää asiakkaita

Hakukoneoptimointi on projekti, jossa keskitytään sivuston näkyvyyden tehostamiseen hakukoneiden luonnollisissa, eli siinä vasemman puolen, orgaanisissa hakutuloksissa. Listautuminen täällä on ensiarvoisen tärkeää monestakin syystä, mutta tässä muutama ydinpointti:

  1. Tulosten kärkipään yritykset koetaan oman alansa markkinajohtajiksi.
  2. Luonnolisiin tuloksiin luotetaan ja niitä klikkaillaan herkemmin kuin mainoksia.
  3. Kävijäliikenne on jatkuvaa ja maksutonta.

Hakukoneen käyttäjät etsivät ensisijaisesti tietoa luonnollisen puolen tuloksista. Tämä näkyy mm. siinä, että sijat 5-7 saavat huomiota saman verran, tai jopa enemmän, kuin ensimmäiset maksetut mainokset. Tästä syystä hakukoneoptimointi on tärkein kulmakivi yrityksen hakukonemainonnan strategiassa.

Haluan tietää lisää!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö niin kerromme miten hakukoneoptimointia hyödynnetään tehokkaasti osana yrityksen markkinointimixiä.

Yleistietoa hakukoneoptimoinnista

  • Se on kustannustehokasta mainontaa, jonka tulokset ovat tarkasti mitattavissa ja todennettavissa.
  • Sen vaikutukset heijastuvat kaikkiin yleisempiin hakukoneisiin, kuten Google, Bing ja Yahoo!
  • Optimointi on aikaa vievä prosessi, jonka tulokset eivät näy välittömästi, mutta toteutuessaan ne ovat erittäin pitkäkestoisia - jopa pysyviä.

Miten me optimoimme

  • Optimointi on erikoisalaamme. Emme pelkästään rakenna hakukoneystävällistä järjestelmää ja sisältöä - tuotamme sivustolle runsaasti liiketoimintaa kasvattavaa liikennettä ja sitä kautta uusia asiakkuuksia.
  • Teknisesti työ on pitkälle sivuston sisällön viilausta ja uudelleen jäsentelyä. Tämän lisäksi keskitymme sivuston rakenteen ja linkityksen kehitykseen, sekä ulkopuolisen linkitysprofiilin vahvistamiseen, mikä on olennainen osa Google optimointia.
  • Tulokset raportoimme kuukausittaisella hakutulosseurannalla sekä käytännön vaikutuksia käymme läpi kävijäseurantaohjelmien, kuten Snoobin avulla.
  • Meiltä saat aina räätälöidyn tarjouksen ja yksilöllisen toteutuksen, jonka tavoitteet on yhdessä sovittuja ja helposti seurattavissa.
Ota yhteyttä