Merkkaus ja sivuntaitto

Toteutamme laadukkaan XHTML/CSS taiton semanttisella merkkauksella suoraan PSD-tiedostosta. Nopeasti, hakukoneystävällisesti, kaikille yleisimmille selaimille testattuna.

Herätämme visiosi henkiin

Kotisivujen xhtml/css-taitto ja asennus julkaisujärjestelmän päälle suoraan psd-tiedostosta

Mainos- ja mediatoimistoille suunnatut merkkauspalvelumme puhaltavat hengen villeimmillekkin suunnittelupöydän visioille.

Meidän tehtävämme on herättää suunnitelma toimivaksi verkkopalveluksi ilman turhia rajoitteita. Teidän visionne on meidän haasteemme, jonka lopputuloksena syntyy tyytyväinen asiakas.

  • Web-standardit - takaavat käytettävyyden ja sivuston toiminnallisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki toteuttamamme sivuntaitot validoidaan 100% W3C-standardien mukaisesti.
  • Tekninen hakukoneoptimointi - sisältyy kaikkiin toimittamiimme taittoihin. Huolehdimme semantiikasta ja merkkauksen eheydestä - tarvittaessa optimoimme myös sisällön yhdessä sisällöntuotannonne kanssa.
  • Taitto suoraan PSD-tiedostosta - helppoa, nopeaa, yksinkertaista.

Julkaisujärjestelmä

Sivuston taitto toimitetaan halutessa julkaisujärjestelmällä varustettuna. Julkkaritoimitukseen sisältyy ohjelmiston asennus ja konfigurointi asiakkaan palvelimelle sekä leiskan vaatimat sivupohjat ja toiminnallisuudet. Käytämme sisällönhallintaan pääsääntöisesti vapaan lähdekoodin julkaisujärjestelmiä MODx ja WordPress.

Ota yhteyttä