sivuston kävijäseuranta

Kävijäseuranta eli web-analytiikka on sähköisen mainonnan peruspilari — ja miksei olisi, koska sähköisessä maailmassa kaikki on mitattavissa.

Hyödynnetäänkö teillä kävijäseurantaa?

Sisääntulotavat koosteena Snoobi raportissa

Seurantatyökalut ovat nykypäivänä monipuolistuneet ja tulleet helposti saataville. Silti niiden käyttö on yhä monelle yritykselle vierasta, vaikka toimivia ratkaisuja on saatavilla jopa ilman käyttökustannuksia. Kävijäseuranta on hyödyllistä myös sivustolla, joka ei toimi yrityksen varsinaisena myyntikanavana. mutta kun sivuston kautta tehdään bisnestä, seurantaohjelmisto on paras ystäväsi.

  1. Mittaa mainontaa - ei enää arvailuja; näe mistä, mitä ja kuinka paljon
  2. Seuraa liikennettä - hakukoneet, linkittävät sivustot, hakemistot ym.
  3. Löydä asiakkaita - tiedot yrityksistä ja heitä kiinnostavista palveluista
  4. Kehitä sisältöä - näe mikä kävijöitä kiinnostaa sivustollasi ja mikä ei

Google Analytics

Analytics on Googlen tarjoama maksuton, erittäin monipuolinen kävijäseuranta, joka tuo web-analytiikan työkalut kaikkien saataville.

Snoobi

Snoobi on edistyksellinen sivuston kävijäseuranta selkeässä ja helposti pureksittavassa muodossa. Se auttaa tehostamaan analytiikan hallintaa.

Blowback työkalut kotisivujen kävijäseurantaan

Meiltä saat tarvittavan tuen ja ohjelmistot tehokkaaseen kävijäseurantaan. Järjestelmän käyttöönotot, konsultoinnin ja ylläpidon. Ohjelmistoina käytämme kotimaista Snoobi-seurantaa sekä lisenssimaksutonta Google Analyticsiä.

Ota yhteyttä