Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on yksinkertaisin keino saada yrityksesi kotisivut näkyviin hakukoneiden kärkituloksiin kaikilla halutuilla hakutermeillä.

Hakusanamainonta tavoittaa tehokkaasti

Hakusanamainonta on kustannustehokas ja tehokas tapa välittää viestisi juuri oikealle kohderyhmälle. Mainonta kohdistetaan tarkoin halutuille termeille, maantieteelliselle sijainnille ja jopa vuorokauden ajoille. Hakukoneen avulla saat näkyvyyttä oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Mainonnan kestoa, kohdennusta ja määrää on helppo hallita, joten sen luonne on helposti muunneltavissa sesonkien ja tilauskirjan mukaan.

Suomen käytetyin hakukone on ylivoimaisesti Google. Siksi se on luonnollinen kanava näkyä kotimaan markkinoilla. Ulkomaille suunnattuun mainontaan valitaan Googlen lisäksi muita maailmalla käytettyjä hakukoneita, kuten Venäjän Yandex.

Meiltä saat hakusanamainontaa seuraaviin hakukoneisiin:

  • Google - Suomi ja koko maailma
  • Bing - Suomi, Yhdysvallat, Eurooppa
  • Yandex - Venäjä
  • Yahoo - Yhdysvallat, Eurooppa
  • Eniro - Suomi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin keskustellaan lisää!

Google AdWords

Yhteistyössä kolmansien osapuolien kanssa.

Faktoja hakusanamainonnasta

  • Näyt millä tahansa hakutermillä - Hakukonemainontaan voit valita käytännössä mitä hakusanoja tai sanayhdistelmiä tahansa, ja näkyä hakutuloksissa niin kauan kuin haluat kampanjointisi kestävän. Hakusanakohtainen kustannus riippuu mm. termin relevanttiudesta sivustosi sisältöön.
  • Maksat vain kävijöistä - Hakusanamainonnassa vain kävijät lasketaan, päälle tulevat maksuttomat mainosnäytöt. Kävijäperusteinen laskutus takaa mainosvaroille selkeän mitattavan hyödyn ja loppu, eli kävijän muuttaminen asiakkaksi on sivuston ja sen ympärille luotujen verkostojen varassa.
  • Kohdennat tehokkaasti - Mainonnan kohdennus on hakukoneissa monipuolista ja seuranta vaivatonta. Seurantatyökalujen avulla pystytään suuntaamaan panokset vain tuottavimmille termeille. Hakusanakohdistuksen lisäksi mainontaa voidaan kohdentaa maantieteellisesti ja ajallisesti.
Ota yhteyttä