Hakukonemainonta

Mainonta hakukoneessa on tämän päivän tehokkainta uusasiakashankintaa internetissä.

Hakukoneen kautta tavoitat kohderyhmäsi

Hakukoneen avulla ei pelkästään etsitä tietoa - se toimii yleisenä aloitussivuna, jonka kautta netin käyttö lähtee liikkeelle.

Hakukonemainonta on kohdennettua mainontaa, jonka kautta tavoitat kohderyhmäsi juuri silloin, kun he itse hakevat tietoa. Lisätietoa tuotteista, vertailua, testejä, teknisiä tietoja tai muiden käyttäjien kommentteja. Tämä kaikki tieto haetaan pääsääntöisin hakukoneella.

Hakukonemainontaan suhtaudutaan suopeammin kuin esimerkiksi ruudun täyttävään vilkkuvaan banneriin, joka vain halutaan ohittaa pikaisesti. Hakukonemainonnalla tarkoitetaan perinteisesti klikkausperusteisesti laskutettavaa tekstimainontaa (PPC) sekä sivuston hakukoneoptimointia (SEO).

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on sivuston kehitysprosessi, jonka tähtäimenä on määriteltyjen maalisivujen listautuminen hakukoneiden luonnollisissa hakutuloksissa. Optimointi on kustannustehokas peruspilari yrityksen hakukonenäkyvyydessä ja sen kautta saavutettu liikenne on maksutonta.

Hakusanamainonta

Mainonta tapahtuu erikseen sille varatulla paikalla varsinaisten hakutulosten vieressä tai päällä. Mainosnäytöt ovat maksuttomia, veloitus peritään sivustolle siirtyneen kävijäliikenteen mukaan. Mainontaa helppo hallita määrällisesti ja maantieteellisesti.

Ota yhteyttä